Banderes a mig pal per les víctimes del coronavirus a Espanya i Andorra

L’ambaixada espanyola s’acull des de la mitjanit passada al dol oficial decretat pel govern de Madrid

Les banderes onegen a mig pal a la façana de la legació diplomàtica.
Les banderes onegen a mig pal a la façana de la legació diplomàtica. AMBAIXADA D'ESPANYA

L’ambaixada d’Espanya al Principat i el consolat general espanyol, situats al carrer Prat de la Creu d’Andorra la Vella, s’acullen des de mitjanit al dol oficial en homenatge a les víctimes del coronavirus que ha decretat el govern de Madrid. D’aquesta manera, les banderes espanyola i europea que habitualment llueixen a la façana de l’edifici ho fan ara a mig pal.

La legació diplomàtica espanyola al Principat s’adhereix al dol amb el “més emotiu record per a les persones mortes, per a les seves famílies, i el nostre agraïment als professionals de la salut, als empleats dels serveis públics i privats d’atenció a les persones, i als membres dels cossos i forces de seguretat de l’Estat”, segons que recorda l’ambaixada a través de les xarxes socials.

Des de l’ambaixada a Andorra “fem extensiu aquest record als espanyols i als andorrana que han sofert en aquesta pandèmia o han treballat per combatre-la”, acaba afirmant el missatge llançat, que recorda que aquest dimecres al punt del migdia hi haurà una concentració davant la seu diplomàtica per guardar un minut de silenci en record de tots els afectats, d’una manera o altra, per la Covid-19.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Al finalizar la jornada hemos puesto a media asta las banderas de la Embajada y Consulado General de España en Andorra, para seguir así, desde mañana a las 0 horas el luto oficial Decretado por el Gobierno de España en Consejo de Ministros. Nuestro más emotivo recuerdo para las personas fallecidas, para sus familias, y nuestro agradecimiento a los profesionales de la Salud, a los empleados de los servicios públicos y privados de atención a las personas, y a los miembros de los Cuerpos y Fuerzas de Seguridad del Estado. Desde esta Embajada en Andorra hacemos extensivo este recuerdo a los españoles y los andorranos que han sufrido en esta pandemia o han trabajado para combatirla. Mañana a las 12 h nos concentraremos también en 1 minuto de silencio frente a la Embajada y Consulado General de España. #Estevirusloparamosunidos @exteriores.maec @espanaglobal @governandorra @sanidadgob @andorracapital

Una publicación compartida de Embajada- Consulado en Andorra (@espanyaenandorra) el

Etiquetes

Comentaris

Trending