L'ambaixada francesa celebra un 14 de juliol atípic per les mesures de distanciament

La recepció compta amb una assistència limitada, i l'ambaixadora Jocelyne Caballero destaca el bon moment de les relacions bilaterals

L'ambaixadora de França a Andorra, Jocelyne Caballero, durant el seu discurs
L'ambaixadora de França a Andorra, Jocelyne Caballero, durant el seu discurs AMBASSADE DE FRANCE

L'ambaixada francesa ha acollit aquest dimarts una atípica recepció del 14 de juliol, la festa nacional de França. L'ambaixadora Jocelyne Caballero ha fet un discurs en el qual ha repassat els seus quatre anys a Andorra i ha anunciat la seva marxa durant el mes d'agost. Encara no sap quin serà el seu pròxim destí i tampoc es coneix el nom del seu substitut o substituta.

La recepció ha comptat amb una assistència molt limitada a trenta persones i entre elles, el cap de Govern, Xavier Espot, o la síndica general, Roser Suñé.

 Caballero ha centrat el seu discurs en la crisi provocada per la pandèmia del coronavirus recordant que ha posat de manifest les bones relacions entre França i Andorra. Ha destacat la col·laboració entre els dos països durant el temps d'emergència sanitària i l'aportació per part francesa de 150.000 mascaretes a Andorra.

Ha assegurat que el seu país continuarà estant al costat del Principat en la negociació de l'acord d'associació amb la Unió Europea (UE). També ha fet un repàs a les visites del Copríncep francès, Emmanuel Macron i de tres ministres.

Etiquetes

Comentaris

Trending