Adri Vilanova representarà l’FC Andorra a un torneig virtual entre tots els clubs de Segona B

La iniciativa vol recaptar fons per la lluita contra el coronavirus i segueix l’estela de l’èxit aconseguit per #LaLligaSantanderChallenge impulsat pel narrador de videojocs Ibai Llanos

-
-

El grup 3 de Segona B també tindrà la seva competició virtual per aquests dies de confinament, seguint la iniciativa que el narrador de partides de videojocs Ibai Llanos va impulsar el cap de setmana amb els equips de Primera Divisió. I l’FC Andorra hi participarà, amb Adri Vilanova com a representant. En total, seran 18 els clubs que hi prendran part d’un torneig que, a banda de servir d’entreteniment, té l’objectiu de recollir dons per a la lluita contra el coronavirus.

L’origen de tot plegat cal trobar-lo en el fet que un dels partits que s’havien de disputar abans de l’aturada del futbol provocada per l’esclat de la pandèmia era tot un Betis-Sevilla. Llavors, Llanos va llençar la proposta de disputar-lo de forma virtual, a través del FIFA 2020, un dels jocs més populars del moment. S’hi van apuntar el lateral sevillista Sergio Reguilón i el davanter bètic Borja Iglesias. El duel es va emetre en directe per internet i el van seguir més de 62.000 espectadors.

A partir d’aquest èxit, Llanos va proposar fer un torneig amb tots els equips de Primera. I la crida va ser seguida per la gran majoria de clubs. A més, va comptar amb la complicitat de narradors de futbol de renom com Manolo Lama, Ruben Martín o José Sanchís i va ser emès en directe per Gol i Movistar. I el més important, es van recaptar 141.000 euros per Unicef i la lluita contra el coronavirus.

Aquesta iniciativa tindrà ara la seva versió en Segona B: #2bg3challenge. Impulsada pel jugador del Prat, Adri Ajorna, i el community manager de l’entitat del Baix Llobregat, Óscar Yeste, el torneig ja està en marxa. Compta amb 18 dels 20 equips del grup. Els dos que no hi participen –Barcelona B i Castelló- no ho fan per problemes amb un dels patrocinadors, que no els deixen donar suport al joc d’Electrònic Arts.

L’Andorra no té aquest problema i ja ha escollit el seu representant. Serà el central Adri Vilanova. Per cert, un ex tricolor, Álex Pachón, representarà el Prat. Qui vulgui estar informat de quan es disputarà ho pot seguir tot al compte de Twitter de la iniciativa. Els primers partits es disputaran la setmana vinent.

Comentaris

Trending