Accident amb un patinet elèctric i un cotxe implicats a l’avinguda Príncep Benlloch

L'incident ha passat poc després de la 1 del migdia i ha generat retencions importants durant una bona estona al centre d'Andorra la Vella

-
-
L’usuària d’un patinet elèctric ha resultat ferida en un accident que hi ha hagut fa pocs minuts a l’avinguda Príncep Benlloch, a l’altura de l’Hotel Pyrénées. En el sinistre, que ha alterat la circulació en aquell punt i, conseqüentment, ha generat algunes retencions al centre d’Andorra la Vella, ha implicat la patinadora i un vehicle que, aparentment, pretenia incorporar-se a la via des del lloc en què estava estacionat.

Els equips d’emergència i seguretat han estat intervenint en l’incident. En primer lloc s'ha atès la patinadora, que anava amb les degudes proteccions. La dona, de 40 anys, ha estat traslladada a l’hospital.

 Després d'unes primeres constatacions, s'ha vist que la lesió seria menys important del que inicialment es podia pensar. Els equips d’emergència s’han mobilitzat poc després d’1/4 de 2. El patinet ha col·lidit amb un turisme Toyota RAV 4, amb matrícula del Principat.

 

Comentaris (13)

Trending