A partir de dilluns vinent caldrà accedir a la CASS per l’avinguda Meritxell

El 17 de juny s’inicien les obres de remodelació de la planta baixa de l’edifici de la Seguretat Social, que “contribuiran a la creació d’un espai ample i d’un ambient funcional i agradable”

-
-
A partir de dilluns que ve, l’entrada principal de la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS), l’accés pel carrer Joan Maragall, deixarà de ser operatiu. Per accedir a l’edifici caldrà fer-ho per l’avinguda Meritxell, exactament pel petit passatge que hi al cantó dret, mirant cap a Escaldes, i a pocs metres de l’inici del vial des de la zona de la Rotonda. Els canvis són deguts a les obres de remodelació de la planta baixa de l’immoble.

Els treballs que han de començar el 17 de juny “contribuiran a la creació d’un espai ample i d’un ambient funcional i agradable”. El projecte, segons que ha recordat aquest dimarts la CASS en un comunicat, consisteix en una renovació moderna, amb línies simples que no delimitin l’espai i que afavoreixi les condicions per a la millora de l’atenció dels assegurats i de les empreses. També s’aprofitarà per realitzar una sèrie de millores en eficiència energètica. 

A l’àrea d’atenció al públic s’atenen més de 120.000 assegurats en tot l’any. En dos mesos, “aquesta àrea es presentarà amb una àmplia recepció, adaptada a l’atenció de persones minusvàlides”. En un segon pla, “es disposarà d’uns terminals multiservei amb accés directe al portal web de la CASS per poder executar els tràmits de manera ràpida, còmoda i sense fer cues”. L’assegurat rebrà en tot moment l’atenció i la demostració necessària per sol·licitar i realitzar els seus tràmits amb eficàcia. Les consultes més especifiques s’atendran en el mateix espai però en un tercer pla, de manera més personalitzada amb cita prèvia si la resolució del tràmit ho requereix. 

 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending