A la coberta dels Serradells no s'hi preveu risc per despreniment

Per precaució el cos dels bombers ha fet tasques de vigilància a l'edifici durant tota la nit

L'edifici dels Serradells després de l'incendi
L'edifici dels Serradells després de l'incendi
Els bombers ja van començar ahir a la tarda a retirar la part de la bastida més malmesa i després d'inspeccionar la zona van determinar que no hi havia risc per despreniment a la coberta de l'edifici. Malgrat tot, en els pròxims dies, un cos tècnic avaluarà els riscs. A partir de mig matí, es començaran a retirar la seixantena de cotxes que havien quedat al pàrquing dels Serradells.

L'estructura principal del centre esportiu no està afectada, i els danys principals es troben a la cara exterior de l'ala de la piscina – on hauria començat l'incendi – i a la zona interior de la piscina.

El cos de bombers i de la policia encara està analitzant exactament la causa de l'incendi, malgrat que tot apunta que l'origen de les flames van estar els treballs de soldadura que es feien a la part de dalt de la bastida de la façana.

Continuació de les activitats

Pel que fa als infants de l'escola bressol avui ja han pogut iniciar amb completa normalitat la seva activitat escolar, 7 nadons d'entre 4 i 15 mesos han anat a l'escola bressol de Santa Coloma i 24 infants d'entre 15 mesos i 3 anys ho han fet al casal infantil d'El Llamp.

Els usuaris del Serradells, també des d'avui, poder fer ús dels centres esportius comunals del Principat, sempre que disposin de la targeta d'abonat als Serradells. Els que tenien les seves pertinences al centre ahir van poder accedir-hi, en companyia dels bombers, per recollir-les.

Comentaris

Trending