L’stop lab deixarà de ser operatiu a partir del pròxim dilluns 13 de març

La baixa indicència de la pandèmia ha portat a prendre aquesta decisió, tot i que les proves de detecció es podran seguir fent als CAP, si és per prescripció mèdica

L'stop lab al passatge Europa
L'stop lab al passatge Europa

La baixa incidència de la Covid-19 ha portat el Govern a tancar l’espai estava ubicat al passatge Europa. Serà a partir del pròxim dilluns 13 de març quan deixarà de funcionar i la gent que necessiti fer-se un test d’antígens o una TMA podrà fer-ho a les farmàcies o si les prescriu el metge les podrà realitzar als Centres d’Atenció Primària.

Salut ha decidit tancar l’stop lab que encara estava obert al passatge Europa. La bona evolució de la pandèmia i la reducció dràstica dels casos actius i de nous contagis detectats ha permès prendre aquesta decisió. En la darrera setmana, només s’han detectat 8 nous casos i els actius són 16. A l’hospital no hi ha cap pacient ingressat.

El ministre portaveu en funcions, César Marquina, ha explicat que les persones que necessitin fer-se un test d’antígens o una TMA per detectar si té el virus podran continuar fent-ho a les farmàcies o laboratoris. En aquest cas seran de pagament, mentre que si és per una prescripció del metge es podran sol·licitar als CAP.

Cal tenir en compte que amb l’esclat de la pandèmia, l’stop lab es va situar primer a l’aparcament de Prat de la Creu i després es va traslladar a l’antiga plaça de braus, per acabar, un cop la incidència va baixar, al passatge Europa.

Comentaris

Trending