Un visitant inesperat al pont tibetà

El cònsol honorari rus, Narcís Socías, ha acudit a la inauguració oficial de la infraestructura amb el seu cotxe particular, tot i no estar convidat i mentre que la resta d’autoritats ho ha fet amb bus

La inauguració oficial després d’un mes d’activitat del pont tibetà de Canillo ha portat  fins a la vall del Riu un bon nombre d’autoritats. Se n’havien convidat unes quantes més, fins i tot. Però, a la llista no figurava el nom del cònsol honorari rus, Narcís Socías. Malgrat això, s’ha presentat a la localització, i ho ha fet amb cotxe privat, mentre que la resta ha accedit amb autobús. Tot i que no s’ha pres cap acció al respecte, l’actuació de Socías ha creat cert malestar dintre de la corporació canillenca.

No se l’esperava, però ha acudit. Socías havia estat present en altres ocasions al pont tibetà, però aquesta no havia de ser una d’elles. No estava convidat, i no es comptava amb ell per anar fins a la localització. La sorpresa, per tant, ha sigut veure el seu vehicle aparcat al costat dels diversos autobusos que han fet servir la resta d’autoritats per pujar fins al pont. Aquest, de fet, ha sigut un dels motius que més malestar ha creat, més enllà que no s’hagi presentat sense invitació.

Els agents urbans que vigilaven l’accés al pont aquest matí tenien l’ordre de no deixar passar cap vehicle particular. El comú ha preparat diversos autobusos. Uns per als veïns, que podien acudir amb motiu de la Festa Major, i uns per les autoritats i altres convidats, com la premsa. Malgrat això, en presentar-se el cotxe del cònsol honorari, els agents no han sigut capaços de dir-li que no, i l’han deixat passar. No s’ha viscut cap situació incòmoda, però l’actuació ha estat, com a mínim, poc encertada a visió de la corporació.

Comentaris (12)

Trending