Tots Sants, amb flors o sense?

Les floristeries del país preveuen un increment de les vendes al llarg de la setmana mentre comencen a rebre els tradicionals encàrrecs

No hi ha gaires vendes, de moment. És cert, però, que moltes famílies s’esperen al cap de setmana per fer seves compres. Les floristeries del Principat afronten la celebració de Tots Sants d’aquest any amb la incertesa de si el coronavirus afectarà la recaptació final. Ara per ara, i com ja és habitual, comencen a rebre els encàrrecs i les peticions per traslladar les flors directament al cementiri, fet que s’ha agreujat perquè hi ha molts ciutadans que resten aïllats als seus domicilis.

Així ho han confirmat des de Magnolia Flors, destacant que la setmana passada van vendre moltes plantes i flors artificials de clients que les portarien als cementiris, però aquesta setmana han registrat una davallada en les transaccions. “No tenim l’activitat de l’any passat i s’ha incrementat molt el client que demana encàrrecs. Creiem que hi ha un temor a les aglomeracions, tant a la botiga com al cementiri, i sembla que la gent està netejant i decorant les tombes ara per deixar les flors fresques el cap de setmana i no passar massa temps allà”, han explicat.

Les floristeries  han manifestat que hi ha una bona previsió de vendes de cara als últims dies de la setmana, sobretot de plantes i flors naturals.

La botiga Àngels Flors de Sant Julià de Lòria també han constatat un increment de les reserves i peticions perquè sigui el mateix negoci qui porti les flors al cementiri, fet que relacionen, en alguns casos, amb la quantitat de gent que es troba confinada a casa seva, tant per haver donat positiu en coronavirus com per haver estat contacte directe amb algun afectat. “Anem fent. Hi ha menys vendes, han baixat una mica, però encara estem en una situació similar a la d’altres anys”, han afegit.

Altres floristeries, com ara Les Roselles, Flors Anabel, Natturals o Artiflor han manifestat que hi ha una bona previsió de vendes de cara als últims dies de la setmana, sobretot de plantes i flors naturals, encara que hi ha una petita preocupació per les possibles conseqüències derivades de la situació sanitària. Amb tot, cal no avançar-se als esdeveniments.

Etiquetes

Comentaris

Trending