Taxi, sexe i ‘coca’ en el mateix ‘pack’

Enxampen a la frontera del riu Runer una dona que suposadament venia a oferir serveis sexuals al Principat de manera concertada i que alhora duia 3,5 grams de cocaïna per al client

Encara que pugui semblar anecdòtic, no ho és tant. Tampoc no és un fet aïllat. La policia ha detingut aquest matí una dona estrangera quan accedia al Principat en un taxi. Que accedís en taxi, per molt que fos abans de les 8 del matí, no era cap problema. Només faltaria. Però que ho fes amb 3,5 grams de cocaïna, a Andorra, ja se sap. Detenció al canto. La droga no era pas per ella. Ni el taxista tampoc no hi tenia res a veure. Era per un client.

I el client (o clients, que en aquest cas les fonts jurídiques consultades no ho han pogut precisar), suposadament, havia de rebre la ‘coca’ i el serveis sexuals que la dona -en aquest cas una nacional brasilera de 38 anys- hauria hagut de prestar en arribar al lloc pactat. De fet, al lloc on el taxi l’havia de dur, perquè el client paga per tot el ‘pack’: el sexe, la droga i el trasllat. No són viatges que es facin cada dia, menys amb la cocaïna incorporada, però sí que són més habituals del que pugui semblar.

I que acaben, com ha estat el cas, amb la dona molt habitualment parlant d’un client de forma genèrica -i sense implicar mai el taxista, òbviament, que tampoc sap res de res- que és a qui va destinada la quantitat de droga (de pocs grams sempre) i una condemna ràpida via ordenança penal acompanyada o, substituïda, vaja, per una expulsió que es fa efectiva d’immediat. Un d’aquells exemples del submón que sempre o gairebé sempre s’ha viscut al Principat per moltes benes que es vulguin posar als ulls. Sexe, droga i trasllat tot d’una sola tacada.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending