Sobrevolant Andorra

Escenaris del Principat o l’aeroport de la Seu d’Urgell s’han incorporat a la nova actualització del ‘Microsoft Flight Simulator’, el popular videojoc que recrea un simulador de pilotatge d’avions

És un dels videojocs més populars del món. La saga Microsoft Flight Simulator fa anys que té un gran nombre de seguidors atrets per la possibilitat de tenir la sensació de pilotar un avió per indrets reals de tot el món. La darrera actualització llançada pels seus creadors, però, ha incorporat una sorpresa pels aficionats del Principat: la recreació del país. Permet sobrevolar Andorra i, també, incorpora l’aeroport de la Seu.

La darrera versió del joc data del 2020, en exclusiva per a la consola X-Box de Microsoft. Periòdicament, els seus creadors van publicant noves actualitzacions que incorporen nous escenaris, com ara aeroports on aterrar. I, en aquest cas, una de les novetats és ben propera al Principat.

I és que el joc ha reproduït l’aeroport d’Andorra la Seu. La imatge, com es pot veure en el tràiler que Microsoft ha compartit a les xarxes socials, és d’allò més realista, aprofitant les noves possibilitats tecnològiques de l’X-Box.

WhatsApp Image 2022 03 25 at 1.13.19 PM

I, més enllà d’aquesta instal·lació, la nova versió també permet sobrevolar el Principat. El tràiler, justament, destaca que Andorra la Vella és un dels escenaris que es pot veure, també de forma força realista.

Microsoft, de fet, ha centrat aquesta darrera actualització en escenaris de la península Ibèrica. Així, recull també escenaris d’Espanya, Portugal i Gibraltar. Entre ells, Barcelona, amb una espectacular reproducció de la Sagrada Família.

Comentaris (2)

Trending