Samarretes de ‘play-off’ i, ara, benèfiques

Els jugadors de l’FC Andorra han cedit a Gol Solidari les equipacions amb les quals, ara fa una setmana, van jugar el duel de la fase d’ascens contra la Reial Societat B

Cert. El record del partit de la fase d’ascens contra la Reial Societat B encara és negatiu. Fa mal, lògicament, l’eliminació. Amb el temps, però, tot es posarà en perspectiva i es valorarà l’èxit que suposa per un club com l’FC Andorra haver disputat aquest ‘play-off’. I en això confien els responsables de Gol Solidari per aconseguir una bona rebuda de la seva darrera proposta: els jugadors tricolors han cedit les samarretes amb les quals van jugar el duel contra els donostiarres perquè siguin subhastades.

La iniciativa impulsada per Ildefons Lima i Juli Sánchez segueix creixent. Cada cop són més els futbolistes que aporten algun objecte, en especial samarretes, per contribuir a la causa benèfica. I ara els seguidors de l’Andorra tenen un al·licient per participar en les subhastes.

Des de Gol Solidari s’ha començat aquest dissabte el termini per poder fer dites per les samarretes que els futbolistes tricolors van fer servir durant el duel de ‘play-off’. Hi ha fins a 25. Totes s’aniran posant a disposició dels seguidors de la iniciativa al llarg dels pròxims dies i, de ben segur, permetran sumar una bona quantitat de fons per destinar a causes benèfiques.

Se sumen, de fet, a un altre objecte d’allò més sucós: la samarreta de tot un jugador que, qui sap, en poques hores pot convertir-se en campió de lliga. Es tracta de la del mitja punta de l’Atlètico de Madrid, Àngel Correa, que es va posar a subhasta a inicis de setmana.

Comentaris

Trending