A la recerca de l’home del xivarri d’Arinsal

Els agents de circulació comunals i la policia han anat dies rere d’un veí del quart massanenc que gairebé per vici molestava altres ciutadans amb pirotècnia i la música a tot drap

Molestar sí, però amb seny. Això és el que ha fet durant dies un veí d’Arinsal per a la dissort d’altres conciutadans, que durant dies han hagut d’aguantar -no consta si després de la darrera actuació policial tot plegat ha seguit igual- la música a alt volum o fins i tot ‘concerts’ sense sentit de pirotècnia. Ara, cada vegada que o bé els agents de circulació de la Massana o bé la policia es mobilitzaven, l’home en qüestió ho tenia tot en ordre. Per tant, res a dir.

No és que tot Arinsal estigués afectat pels tripijocs d’aquest conciutadà. Però sí que els seus veïns més propers han estat alguns dies -i especialment algunes nits- fora de sí per l’actuació d’aquest home que el cap de setmana passat, segons que ha transcendit ara, va rebre la visita d’agents de policia. Ho van fer de dia i per mirar d’enxampar-lo ‘in fraganti’. Però no hi va haver manera. Una vegada més, ho tenia tot endreçat i quan va rebre la visita dels uniformats, no incomplia cap normativa.

Ara bé, segura que el causant del malestar i les molèsties als veïns era aquell individu, i coneixedors que una de les seves aficions era fer ‘concerts’ amb petards, de manera cautelar els agents que van visitar el domicili en qüestió van acordar comissar la pirotècnia que tenia emmagatzemada. Si volia tornar-hi, hauria d’aprovisionar-se de nou amb la despesa que això suposa.

Comentaris (1)

Trending