L’oferta del Principat, a la butxaca

Dos joves emprenedors han desenvolupat ‘Kliik’, una aplicació per reunir tots els esdeveniments, concursos i promocions del país, oberta per qualsevol classe de comerç i amb l’objectiu d’incentivar el consum local

De les pitjors situacions també es pot treure profit. De les necessitats brollen noves idees, noves solucions i, en aquest cas, una nova manera de consumir. Un grup de joves emprenedors ha desenvolupat ‘Kliik’, una aplicació per reunir tots els esdeveniments, concursos i promocions del Principat, oberta per qualsevol classe de comerç i amb l’objectiu d’incentivar el consum local. De moment serà una plataforma informativa, però en un curt termini oferirà codis promocionals.

Un “win to win” és com descriuen els joves andorrans el seu projecte. Una aplicació “intuïtiva i accessible” que permetrà beneficiar-se tant als empresaris, oferint les seves iniciatives a la plataforma, com als residents, estalviant-se uns diners amb les ofertes en qüestió. “Al llarg del confinament vam comprovar que moltes empreses no tenien una bona comunicació digital i vam escollir Instagram com a plataforma per donar-los més visibilitat”, comenten els impulsors.

L’objectiu dels creadors és esdevenir com l’aplicació líder i obrir les portes al mercat internacional

Després d’això, i vista la bona acollida, van obrir també una pàgina web per als consumidors, un espai per poder fer publicacions més completes i sense el condicionant de l’algoritme de la xarxa social. Amb tot això funcionant amb un bon rendiment, van decidir facilitar tot el contingut amb una aplicació separada en tres categories principals: esdeveniments, promocions I concursos/sortejos.

“El nostre objectiu és esdevenir com l’aplicació líder i obrir-nos al mercat internacional. Volem que els andorrans puguin gaudir de la plataforma allà on vulguin”, destaquen els creadors, I afegeixen que “els concursos i sortejos tindran un enllaç directe i es podrà confirmar l’assistència als esdeveniments”. ‘Kliik’ està disponible per Android i iOS des d’aquest vespre.

Etiquetes

Comentaris

Trending