El nou ‘Canut by Messi’ avança a tot drap

Els treballs de reforma que fins ara es feien passar com a obra menor i que se cenyien als espais interiors, amb una reordenació de les habitacions, ara són ben visibles a l’exterior per la instal·lació d’una gran bastida

Si fins ara, i a partir d’una llicència d’obra menor, l’històric Hotel Canut s’estava remodelant amb discreció, a partir d’ara és d’allò més visible que a l’establiment adquirit pel grup hoteler de Leo Messi s’hi estan fent reformes. De fet, ja fa temps que s’hi treballa i la voluntat és que l’hereu de Casa Canut pugui estar en marxa a final d’aquest any, quan vagi ja camí dels dos anys de clausura. L’edifici està ara tenallat per una bastida necessària per fer-hi els treballs projectats.

Des de principi d’any que s’està actuant molt decididament en la reforma gairebé integral de l’establiment. El nombre d’habitacions continuarà superant de poc la trentena, com tenia fins que va tancar, però s’hi ha fet una actuació decidida per dotar-les de major confort i luxe. De fet, el MiM d’Andorra -MiM per lo de Messi i Majestic Group- estarà enfocat a persones de negocis que vulguin fer estada al Principat. Encarat a persones d’un cert nivell i poder adquisitiu. L’immoble es remodela de dalt a baix. La decoració serà molt més moderna. I a banda de les habitacions, també reformades íntegrament, hi haurà una zona de ‘fitness’ i ‘wellness’ i un espai de restauració gastronòmica.

IMG 20220513 132210
Muntant la bastida que cobreix tot l'immoble. | TONI SOLANELLES

La bastida que cobreix íntegrament l’edifici -que manté evidentment l’entrada a la botiga d’elements de decoració i paraments de la llar, que no ha entrat en l’operació de compra-venda- no ha passat desapercebuda ni per als residents del país ni tampoc per a alguns dels seus visitants. Els operaris acabaven aquest migdia de muntar tota l’estructura abans de començar mans a l’obra a remodelar la façana de l’establiment. Una façana que també mostrarà una cara nova.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending