Nina antibotellot

Des de que tres ‘personatges’ que a primera vista fan certa por han establert una mena de triangle en un dels extrems de l’aparcament del telecabina d’Arinsal on s’hi feien quedades de jovent per beure alcohol, les reunions s’hi han deixat de fer

Serà casualitat o no. Potser és el ‘karma’ o la impressió, no pas positiva, que a primera vista fa una nina penjada entre arbustos. El que és clar és que des que la nina en qüestió, i una mena de calavera i un peluix en forma de guepard fan acte de presència en un extrem de l’aparcament del telecabina d’Arinsal, en aquest espai on s’hi havien detectat trobades per fer-hi botellots, s’hi han deixat de fer.

La nina, que va aparèixer per la zona per art de màgia com aquell que diu, tant podria haver sortit d’alguna habitació de la casa on es va rodar la pel·lícula ‘Los Otros’ com ser Anabelle, la diabòlica protagonista d’‘Expedient Warren’. El cert és que si no esperen trobar-la, impacta. La van localitar un bon dia els conservadors de l’espai Les Berques, a Arinsal, asseguda en un banc. Ja els va fer impressió. I algú d’ells va decidir plantificar-la en un arbre proper. I allí s’ha quedat.

La calavera.
La calavera.

Juntament amb ella, un peluix en forma de guepard que tampoc tenia amo i una mena de calavera aquesta sí posada pels responsables del recinte esportiu per a bicicletes, patinets i ‘skates’, configuren una mena de triangle diabòlic. Sense voler-ho, semblen col·locats en punts estratègics a l’extrem de l’aparcament, a tocar del que es podria denominar ‘l’oficina’ de Les Berques. El punt d’informació, la caseta tècnica… el que es vulgui que sia oficialment.

guepard
El guepard. Toni Solanelles

Els responsables comunals, que són els primers que queden astorats quan fa dies que no han vist els personatges o se’ls troben per primer cop, celebren que per la seva presència o pel que sigui, un punt de botellot -i toquen fusta- ho hagi deixat de ser. En qualsevol cas, els agents del servei de circulació comunal de la Massana, en les seves rondes hi donen el tomb. Hi passen puntualment. No fos el cas que la nina hagi perdut o acabi perdent els seus ‘malèfics poders’.

Comentaris (2)

Trending