Els motards no escampen mai

La ‘Rider 468 Andorra’ registra més participants aquest any que l’edició anterior i, ara per ara, no hi ha hagut cap incident

Més de 100 inscrits i prop de 70 motocicletes rodaran pel país aquest dissabte. La iniciativa, la ‘Rider 468 Andorra’ està organitzada per la Penya Motorista l’Esquirol i serà la primera vegada que totes les etapes -350 kilòmetres- es desenvolupin dins del Principat. A més, els inscrits participen en un sorteig que se celebrarà al vespre i després podran omplir l’estómac al Barri Antic.

Hi ha mesures de seguretat per evitar la propagació del coronavirus, és clar. Al ‘paddock’ situat al pàrquing d’autobusos davant de Govern s’han instal·lat tanques per garantir una distància de metre i mig entre moto i moto. A més, les taules de recepció estan separades per dos metres i també hi ha un circuit preparat per assenyalar l’entrada i la sortida als motoristes.

Sortejaran material com ara cascos i roba de motorista i també una moto elèctrica

Pel que fa al recorregut, els 14 punts de control del matí s’estan realitzant en una mitjana d’unes quatre hores. Després, els participants han de passar pel ‘paddock’ per recollir els mapes de la tarda. Aquesta decisió s’ha pres per evitar que els ‘riders’ accelerin més del compte i acabin la ruta massa ràpid.

La penya també ha facilitat un passaport per posar un segell a cada etapa i atorgaran un pin commemoratiu. Al vespre, quan tothom hagi estirat les cames, faran dos sortejos. Un amb material com ara cascos i roba de motorista i un altre per guanyar una moto elèctrica. Per acabar la jornada, el Barri Antic oferirà un sopar valorat en 15 euros als integrants de la iniciativa.

Arribada d'alguns motards al 'paddock'

El 'paddock' al ritme del Pont Aeri

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending