La nit andorrana es mou: el Temple se’n va a Eivissa

El projecte estel·lar a l’antic restaurant Pobladó amb prou feina ha durat un mes i mig i ara els seus promotors han traspassat l’establiment als responsables del local del carrer del FenerEls promotors del projecte que entroncava indirectament amb la mítica marca Café del Mar pretenien un ‘oci de qualitat’ que no ha casat amb la demanda de festa que hi ha al país

La nit andorrana és molt confusa. I canviant, segons com. El que havia de ser el projecte estrella no ja d’aquest estiu si no per a unes quantes temporades, destinat a un públic madur i en certa manera selecte, ja ha passat a millor vida. Amb prou feina ha aguantat un mes i mig. L’Eivissa Experience impulsat per un dels empresaris responsables de les franquícies Café del Mar ja ha passat a millor vida. El local mantindrà la denominació per canviarà en principi de molt l’oferta. I serà gestionat pels empresaris que fins ara dirigien el Temple, que tanca portes en el recinte que fins ara ocupava al carrer del Fener d’Escaldes.

La filosofia Temple es trasllada tota sencera a les antigues instal·lacions del restaurant Pobladó, reconvertit des de principi de maig en un local d’oci nocturn i que no ha tingut ni la continuïtat ni l’acceptació que l’empresari català Joan Gallardo pretenia. Des de poc després de Sant Joan, l’Eivissa Experience està formalment tancat per vacances. Un eufemisme. La realitat és que el projecte que indirectament entroncava amb la mítica marca eivissenca ha tancat portes. Ha durat un mes i mig ben just. De fet, el gerent inicial de l’establiment, qui juntament amb l’impulsor i suposat inversor va manegar tot allò relatiu amb la festassa d’inauguració, ben just va arribar a la setmana posterior a l’obertura del local.

L’establiment ha estat traspassat als responsables del Temple, que en mantindran una part de la cuidada estètica amb què s’havia posat en marxa l’Eivissa Experience i també en conservarà, almenys ara per ara, el nom. Aquest és el tracte que s’hauria acordat més enllà d’una compensació econòmica pel traspàs que no ha transcendit. El producte, però, no tindrà res a veure amb el que pretenien Gallardo i el seu equip. El nou ‘Experience’ que es posarà en marxa els primers d’agost replicarà gairebé fil per randa la fórmula que fins ara el Temple ha aplicat al carrer del Fener, on tot sovint hi havia aldarulls que ara es pretenen minimitzar en una zona relativament més allunyada i aïllada del nucli urbà.

Fonts properes al projecte original, a l’Eivissa Experience inicial, han assegurat que la iniciativa que proposaven, en certa manera elitista, d’un nivell alt, per a persones amb un cert poder adquisitiu, no ha funcionat al Principat. Oci de qualitat, en deien i en diuen els promotors inicials, que queden totalment desmarcats de la nova línia que agafarà el local a partir del mes que ve. Les fonts consultades han explicat, a mode d’exemple, que el públic ‘andorrà’ demana “copes barates amb alcohols de baixa qualitat”. I aquesta no era la pretensió de l’Experience original. Com que la fórmula no ha funcionat, tot i perdre-hi diners, prefereixen renunciar i que sigui un altre explotador qui miri de tirar endavant el local. El Temple, doncs, se’n va a Eivissa.

Etiquetes

-

Relacionat

L’aventura andorrana d’un soci del ‘Café del Mar’: de possible conseller català d’Interior a l’Eivissa Experience
-

Relacionat

Un pessic d’Eivissa al Pobladó

Comentaris

Trending