El Pas de la Casa, a tot gas

El circuit del Pas de la Casa presenta la temporada d'estiu amb sessions de kàrting per tota la família, ‘Driving Experience’ i voltes en moto

Enguany és més gran que mai. El circuit del Pas de la Casa s’ha adaptat per tindre un recorregut d’un kilòmetre amb asfalt nou. D’11:00 del matí i fins a les 19:00 de la tarda, els visitants poden gaudir dels karts per adults -senzills o de semicompetició- i per infants i també de les motos amb diferents cilindrades. A més, hi ha la possibilitat de realitzar una ‘Driving Experience’ amb un Ford Focus CUP o un Speed Car GT1000.

Quant a les mesures de prevenció del coronavirus, s’ha adquirit una màquina amb raigs ultraviolats que permet netejar fins a vint cascos en quatre minuts i també es desinfecten els karts després de la seva utilització. En aquest sentit, l’ambaixador de Formula 1, Marc Gené, ha declarat que “aquest any és una mica més difícil de gestionar però tot està funcionant bé. Tenim unes instal·lacions millors que mai, amb unes dimensions inusuals que permeten una conducció ràpida i segura i a l’aire lliure, on hi ha un risc de propagació menor.

Ara per ara, hi ha disponibles deu karts d’adult, quatre infantils, quatre de semicompetició i dos amb biplaça. Els preus per una sessió de deu minuts són de 19 euros pels majors d’edat, 16 euros pels nens i 26 euros pels karts amb dues places. Si es contracta un kart de semicompetició, el preu és de 45 euros. D’altra banda, La ‘Driving Experience’ de deu voltes té un preu de 100 euros amb el Ford Focus CUP i 250 euros amb l’Speed Car GT1000. Les tarifes inclouen assegurança, casc, guants i instructor.

Sortida dels kàrtings al circuit del Pas
El Ford Focus CUP en acció
Una 'mini moto' fent la volta al circuit

Comentaris (1)

Trending