Homenatge musical pels sanitaris

El Cor de Rock d'Encamp ha commemorat el primer aniversari de la pandèmia amb un concert a la plaça de l’hospital, que han dedicat als professionals de la medicina

Un any després de la pandèmia, els sanitaris d’Andorra han rebut un homenatge musical, de la mà del Cor de Rock d’Encamp. Els adolescents de l’escola andorrana de segona ensenyança han mostrat el seu agraïment per la feina realitzada i, sobretot, la seva admiració. “Em poso a la seva pell i no sé si hagués aguantat”, ha remarcat un dels joves de l’agrupació a un discurs inicial. En aquestes paraules no ha faltat tampoc la referència al ministre de Sanitat, Joan Martínez Benazet.

Una vegada finalitzades aquestes paraules, ha començat la música. El Cor de Rock ha dedicat cinc cançons als sanitaris, que han sortit de l’hospital per escoltar-los. Ha sigut la primera actuació després de l’inici de la pandèmia, i també el debut d’alguns dels components de l’agrupació, que s’incorporaren el passat setembre. Això encara ha fet més especial aquest encontre.

Entre el repertori s’han pogut escoltar cançons força conegudes com ‘Halo’, de Beyoncé, o ‘All of me’, de John Legend. D’aquesta última el cor ha realitzat un bis en finalitzar l’actuació, demanat pels espectadors. També han cantat una peça en francès i una en portuguès que, tal com han explicat, havien assajat per a la setmana de la francofonia.

L’homenatge musical als sanitaris ha finalitzat amb l’entrega simbòlica d’un ram de flors de paper, realitzat pels alumnes de l’Escola andorrana. “Ens tornarem a veure prompte en unes millors condicions. Esperem que quedi poc d’aquesta pandèmia”, ha exposat el director del Cor de Rock. Així s’ha donat el toc final a una actuació curta, però molt emotiva.

Comentaris

Trending