La fugaç infermera de la mà llarga

Acomiadament fulminant d’una sanitària contractada a Immigració després que fos detinguda per sostreure una targeta de crèdit a una companya i comprar per Internet

Feia quatre dies que havia arribat al departament. Suposadament hauria hagut de reforçar l’increment d’activitat -encara que això està per veure enguany, tot per la incertesa del coronavirus- que davant les temporades d’hivern hi ha a Immigració. No només administrativament. També en l’àmbit sanitari, que per això era una tècnica d’infermeria. Però va durar aquells quatre dies i prou. El temps just per aprofitant un descuit d’una companya birlar-li momentàniament la targeta de crèdit i comprar per Internet.

La dona va ser detinguda dijous passat. Del despatx d’Immigració als de la policia ben poc tros hi ha. Pocs dies abans una altra companya havia formalitzat una denúncia en descobrir que algú -i ella tenia clar que no havia fet l’operació en qüestió- s’havia gastat 313 euros en una compra feta per Internet en un establiment del Principat. 313 euros com si res. L’afectada va ser discreta i cautelosa. Però segons les fonts ben aviat va sospitar de la nouvinguda. Les confiances se les hauria pres ràpid.

L’enquesta policial, d’allò més ràpida, va arribar encara més ràpid a bon port. I dijous passat poc després de la 1 del migdia, hora d’anar a dinar, la sospitosa va ser detinguda. Resident al Principat de 34 anys autora d’un delicte contra l’ordre socioeconòmic. Vaja, que va birlar la targeta a la companya i va ‘afiançar-se’ una compra via TPV virtual. Les proves haurien estat prou concloents. Admissió i condemna per la via ràpida, també. I despatxada. A Immigració ben just si saben la cara que feia. El nom, ni pensar-hi. Hauria marxat amb la mateixa discreció que va arribar. Tot just un parell de setmanes, no pas gaire més. Alguns, si la recorden, encara es demanen pel fugaç pas de la infermera. Tenia la mà llarga.

Comentaris (2)

Trending