Escalèxtric per anar al col·legi (Sant Ermengol)

Com en altres ocasions, però en aquesta ocasió per més temps, les obres a l’avinguda Meritxell obliga a modificar la ruta per pujar al centre educatiu i els autocars han de fer veritables peripèciesEl circuit alternatiu passa per punts realment estrets, especialment conflictiu i complicat resulta el que transcorre per les immediacions de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell

No és cap caprici del conductor. Tampoc dels escolars per molt que, o bé els puguin distreure les maniobres, l’escalèxtric que han de viure per anar al col·legi, o bé els serveixi per acabar-se de desvetllar en els viatges matinals. Sia com vulgui, les obres de l’avinguda Meritxell, que han obligat a modificar la ruta d’accés al Sant Ermengol, converteixen l’ascens a l’escola en tota una peripècia.

Malgrat que fins i tot en algun punt concret s’ha hagut de retirar algun fanal perquè la seva presència impedia, sí o sí, el pas dels autocars -de fet, la retirada ja es va dur a terme arran d’una altra modificació viària arran d’unes altres obres que impedien als autobusos que porten a escola els estudiants del Sant Ermengol fer la seva ruta habitual-, els vehicles i els seus conductors han de fer mans i mànigues per poder encarar-se bé en vials d’allò més estret. Hi passen justet.

Per això que sigui habitual, perquè no hi ha pràcticament alternativa, que s’enfilin damunt de voreres o sobre de rotondes. El tram de l’hospital és criminal en aquest sentit. I la velocitat dels vehicles, és clar, també se’n veu ressentida. Amb la qual cosa si vostè circula al darrere prengui-s’ho amb calma. I, per si de cas, no oblidi respectar la distància de seguretat. Per la seva seguretat i la de l’eventual autocar que tingui davant.Regalim d’oli a l’avinguda Tarragona

Els bombers han hagut d’actuar aquest migdia a l’avinguda Tarragona per absorbir una taca d’oli que s’estenia al llarg de diverses metres del vial i que suposava un risc per a la resta de vehicles. La intervenció del cos d’extinció i salvament ha comportat deixar durant una estona inutilitzat un dels dos carrils de baixada, és a dir, dels que van en direcció a Sant Julià, just el que queda a tocar de la nova mitjana enjardinada. Això ha fet que s’hagi complicat una mica el trànsit, fent-lo més dens del que hauria estat normal llavors però sense causar grans retencions. 

Comentaris

Trending