Entrenador nou, aire nou

Inter, FC Santa Coloma o UE Sant Julià són alguns dels equips que aquest any presenten nou entrenador per una lliga andorrana cada cop més competitiva

La Lliga Multisegur escalfa motors i és que en menys d'un mes comença a la temporada 2022-2023 amb la lliga Multisegur. Els campions de les darreres jornades són els que han mogut més aquest mercat d'estiu amb canvi d'entrenador i nombroses baixes. La UE Sant Julià, l'FC Santa Coloma o la UE Santa Coloma són alguns del club que més actius s'han mostrat a l'hora de configurar les plantilles.

L'arribada de Juan Velasco a l'Inter Club Escaldes, cal recordar que l'any passat va entrenar la UE Santa Coloma, ha provocat una revolució a l'entitat blau i negre aquest estiu. Han marxat jugadors emblemàtics pel club, com Genís Soldevila o José Gomes, entre altres, que ha assumit el mateix Velasco: "M'agrada moure els vestidors per tal de crear sempre competitivitat", ha assegurat el tècnic, que d'aquesta manera assumeix totes aquestes sortides.

Entrenament de l'Inter Club d'Escaldes a Borda Mateu

De fet, en l’entrenament de pretemporada, efectuat aquest matí a la Borda Mateu, ja s’ha vist aquests canvis en el vestuari. Pocs jugadors que van acabar la temporada segueixen; a ells se’ls hi sumen Aridai, Sascha, Adrià, Marcé, Chete i de la Torre, que es van incorporar a l’Inter per disputar els partits de Champions i de la Conference League, i Alain Petxarroman i Ion Rodríguez, darrers fitxatges dels blaus i negres.

Velasco ha reconegut que la plantilla no està tancada i s’espera entre quatre i cinc fitxatges en una plantilla que, com ja ha avançat, no serà molt llarga. Sobre les noves incorporacions, l’entrenador de l’inter ha indicat que “estic força en la línia del club de buscar jugadors que coneguin la lliga o de zones properes amb vincles”, com Catalunya.

El 4 de setembre, a les sis de la tarda, serà l’estrena oficial de Velasco al capdavant de l’Inter en la Supercopa d’Andorra contra l’Atlètic Club Escaldes. Un partit que servirà per veure si els jugadors han assumit les directrius "de ser un equip molt intens tant amb la pilota com quan la perdem o hàgim de defensar". L’objectiu, "intentarem guanyar el títol amb més contundència que les temporades anteriors”.

 

LA LLIGA MULTISEGUR, EN EBULLICIÓ

La resta d'equips de la Lliga Multisegur també s'estan movent per formar les pantilles de la temporada 2022-20023. Per exemple, la UE Santa Coloma ha aconseguit fer-se amb Ludovic Clemente o la UE Sant Julià que aquesta temporada estarà dirigida per Albert Gómez i ha fitxat a Christian Bekamenga, que va jugar a la màxima categoria del futbol francès -la Ligue 1 amb el Nantes-, entre altres moviments. També en destaca la presència de Dmitri Chéryshev a l'FC Santa Coloma, que ha renovat de dalt a baix tot el cos tècnic. Qui també estrenarà tècnic, en aquest cas, és la UE Engordany que està comandada per Jesús Baron. Aquest són només alguns dels molts moviments que s'estan fent o hi ha hagut als diferents equips de la primera divisió andorrana per fer-la molt més competitiva. L'11 de setembre arribar l'hora de la veritat.

Comentaris (2)

Trending