El directiu bancari passat de voltes ‘expulsat’ de Caldea

La policia acaba presentant-se a les instal·lacions del recinte escaldenc després que els vigilants de seguretat alertessin que dos homes amb símptomes evidents d’embriaguesa estaven causant aldarulls a la zona del gimnàs

Una bona dutxa freda probablement va bé per fer passar alguns mals, com pot ser el d’una ingesta excessiva d’alcohol. Però com els invents, millor a casa. Amb gasosa o sense. Però a casa i no pas al termolúdic. Perquè hi ha el risc que acabis muntant un espectacle digne de ser observat, finalment, per agents de policia. Més o menys, és el que li va passar aquest dimecres al vespre a un directiu bancari que, client de Caldea, va acabar ‘liant-la parda’ juntament amb un amic.

Un i altre, els dos amb el mateix mal, però el primer amb una pitjor actitud segons les diverses fonts consultades, van haver de ser convidats a marxar de les instal·lacions escaldenques (el convit és metafòric, és clar) després que haguessin fet alguna que altra malifeta en el mobiliari d’una de les zones de l’equipament -els vestuaris del gimnàs per ser concrets, segons algunes fonts- i que s’encaressin amb altres usuaris i, especialment, amb els vigilants de seguretat, que van ser alertats davant l’escàndol que els dos homes estaven protagonitzant.

Quan els agents els van cridar a l’ordre als dos implicats en l’incident -resident l’un, visitant l’altre, d’entre 45 i 35 anys aproximadament-, lluny d’abaixar les orelles, van enfilar el morro. Fins al punt que el primer, ja conegut per altres embolics, s’hauria posat una mica violent. Agressiu. Fins i tot hauria deixat anar algunes amenaces i més d’un mot despectiu cap als agents de seguretat.

Davant aquest increment de la virulència, els vigilants es van estimar més evitar ensurts i avisar la policia. Almenys una patrulla es va desplaçar fins a les instal·lacions del termolúdic escaldenc. Van demanar explicacions als dos embolicaires que, a poc a poc, van abaixar el to no sense remugar. Advertits i havent pagat el que es devia, van tocar el dos. Amb la mona carregada a l’esquena i més enllà, això sí.

Etiquetes

Comentaris (34)

Trending