Els cavalls es tornen a desbocar a l’avinguda Meritxell

El muntatge ‘Fiers à Cheval’ dels francesos Des Quidams tornen a ser protagonistes en un Poblet de Nadal sense pont i sense les aglomeracions entre les quals s’havien mogut els tres anys anteriors

Que no hi ha res comparable als anys anteriors és evident. Com és evident que els cavalls, blancs i lluminosos, de la companyia francesa Des Quidams mantenen la requesta i el seu atractiu pel bell mig de l’avinguda Meritxell. Sense pont i sense les aglomeracions entre les quals solien haver de traginar, els equins del muntatge ‘Fiers à Cheval’ han tornat a ‘desbocar-se’ aquesta tarda pel centre comercial d’Andorra la Vella.

Són un dels referents, una de les imatges ja icòniques com aquell que diu, del Poblet de Nadal. Per quart any consecutiu els cavalls Des Quidams s’han tornat a enlairar, han tornat a dansar, han tornat ‘desafiar’… enguany la pandèmia. Amb celeritat, sense entretenir-se massa, i acompanyats d’un bon reguitzell de ciutadans i ciutadanes. Qui més qui menys, aquest any que la ‘malaurada’ no aglomeració ho permetia, volia fer-se una foto amb les figures inflables. Amb els dansaires equins.

 

El segon dels cinc espectacles itinerants programats per aquesta edició del Poblet. Després de les joguines musicals que van ser els primers en (intentar) animar el certamen de les il·lusions de la capital del país just l’endemà de la seva inauguració. La màgia no ha faltat. Els infants admirant els equins fent virolles, tampoc. I ara, les tres propostes que queden caldrà seguir-les en els propers tres dissabtes. Sempre a partir de 2/4 de 7 de la tarda i sempre entre el carrer de la Unió, punt de partida, i la plaça Príncep Benlloch. La del comú, vaja.

Comentaris (2)

Trending