Un transatlàntic a Terranova

Comentaris

Estic a punt d'impulsar una campanya a change.org perquè en els minuts musicals abans de les rodes del ministre portaveu s'inclogui el 'Resistiré' però no el del Dúo Dinámico sinó el dels Barón Rojo. Això perquè un veí ha tingut la idea d'adaptar la cançó dels primers amb una guitarra cada dia a les vuit al balcó.

L'home no és precisament Paco de Lucía però seria pitjor que toqués l'ukelele o una vuvuzela. Si continua, el que havia de ser una operació sortida de Setmana Santa es pot convertir en un caos amb gent fugint malgrat el confinament i les restriccions. M'agradaria dir-li al Marty de 'Back to the Future' que tornés al passat i evités que el Dúo Dinámico es conegués. El duet eren Los Javis d'abans.

No ens n'adonarem i la seva cançó serà la de l'estiu i això no acabarà fins que King África o Georgie Dann facin una versió del 'Resistiré'. Si a mi no m'afecta el virus, ho farà el gust musical del veí. Sempre em va costar entendre allò que va escriure T.S. Eliot, en el seu poema 'La Tierra baldía', que "abril és el mes més cruel". No ho he entès fins ara. Aquest any només em cal mirar per la finestra per entendre de cop a T.S. Eliot, a Sabina i fins i tot als Celtas Cortos.

No és que abril sigui cruel, el que és cruel és la seva absència. Per tothom menys pel veí i pel Dúo Dinámico. Al primer li regalaré un curs de guitarra CCC i els segons tenen assegurada la participació al Primavera Sound 2021. Els aplaudiments dels balcons m'emocionen, el veí i la seva guitarra m'atordeixen fins al punt que quan torno a entrar al pis em moc com un transatlàntic a la costa de Terranova: sempre a punt de xocar amb les cadires o amb els mobles, i pensant que almenys aquest any l'abril ens l'ha robat un virus i no la melancolia. Resistim.
 

Comentaris (1)

Trending