Que torni Mr. Bush

quim miroo

Quim Miró

Conseller general del Grup Parlamentari Socialdemòcrata

Comentaris

El 20 de gener del 2009 molts de nosaltres vàrem celebrar el final del mandat de George Bush pensant que no tornaríem a tenir un president dels Estats Units tan nefast i incompetent. Doncs ves per on encara hem estat capaços de millorar. Perdó, volia dir d’empitjorar amb l’inquilí actual de la Casa Blanca.

Quan Donald Trump va entrar a la casa del poder volia creure que milloraria la seva conducta i que aquest ‘cowboy’ estaria ben assessorat i com a mínim intentaria dignificar el càrrec de l’home més important del món. Quina pena em fa!

El còctel d'hidroxicloroquina amb lleixiu que es pren li ha acabat de pertorbar el cervell a Donald Trump

Crec que el poble americà, a qui li devem molt -recordarem que ens van alliberar del nazisme ara fa 76 anys- no és mereix tenir un eixelebrat d’aquesta magnitud. No vull enumerar la quantitat de cagades i menyspreus que ha protagonitzat el senyor Trump. Però el còctel d'hidroxicloroquina amb lleixiu que es pren li ha acabat de pertorbar el cervell.

Aquest individu no solament no ha estat capaç de condemnar la violència racista en el cruel assassinat de George Floyd sinó que encara se’n mofa i ridiculitza públicament.

Pobres americans. Pobres de tots nosaltres. Comencem el porta a porta per les eleccions del novembre per donar-li una puntada de peu al cul a aquest cap de trons.

O com a mal menor que torni Mr. Bush. Amb perdó.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending