No és el moment de fer campanya

Comentaris

Senyor Pere López i, per extensió, Partit Socialdemòcrata d'Andorra.

En referència a les vostres declaracions que el Govern no té dret a confinar i/o aïllar a ningú, em preocupa que algun dia pugueu arribar a governar el país.

Doncs si per un tema de seguretat nacional o de salut pública el Govern, sigui del color que sigui, no pot aïllar o confinar a les persones que representen un risc, anem molt malament.

Fins ara el Govern no ha prohibit ni obligat a ningú a fer res, i la ciutadania ha respost amb una responsabilitat extraordinària i fins i tot sorprenent, llevat d'algunes excepcions, hi ha d'haver de tot a la vinya del senyor... sortosament és una minoria.

Estem en un moment excepcional i no se us acut res més intel·ligent que posar traves, encara és hora que feu alguna declaració de suport o d'entesa al Govern o als gestors d'aquesta crisi i repeteixo, independentment del color del Govern de torn.

Si vosaltres tinguéssiu el poder actuaríem segons el que esteu predicant?

Si és afirmatiu... mama por!!! Quin desgavell, acabaríeu amb tots els padrins i persones de risc, com jo mateix, en un 'plis plas’.

Aquesta és la vostra fórmula per reconduir les arques de la CASS? Eliminant els pensionistes i els que estem fluixets de salut? Sí, sí, mama por!!!!!!!

Si Déu hi ha, Déu vulgui que no arribeu mai a governar aquest país.

Si estiguéssiu al poder i en una situació com l'actual deixaríeu que la gent fes el que li donés la gana sense cap mena de control, ni faríeu tests ni confinaríeu a ningú i així faríeu neteja.

Repeteixo, mama por!!!! Molta por!!!!!

Per concloure, solament recordar-vos que no esteu en campanya electoral, ara toca fer pinya.

Poseu-vos la frustració i l'amargor d'estar a l'oposició a la butxaca i anem tots agafats de la mà, en definitiva, deixeu de tocar els 'cataplins' i sigueu útils. El país us ho agrairà.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending