No és el moment de fer campanya (2) ni "demagògia"

Comentaris

No tinc vocació d'escriptor, ni de literat ni de polític, però hi ha comentaris que no em deixen indiferent i m'empenyen a respondre.

És ben cert que sóc "amic incondicional" del Dr. Martinez, i és un gran honor per mi de ser-ho, no per això la meva opinió val menys que la de qualsevol altre ciutadà, però no sóc militant de DA per molt que en certes ocasions els hi hagi donat suport i en cap moment els he posat a la glòria.

En el meu article d'opinió en cap moment vaig fer lloances a l'actual Govern ni vaig dir que estigués d'acord amb la seva gestió en general, ni vaig dir si estava d'acord o no amb la política que du a terme en afers com l'atur i altres; solament parlo de la crisi sanitària. Per tant, si us plau, no ho interpreteu d'una altra manera.

No he vist totes les rodes de premsa ni he llegit o escoltat totes les declaracions, però allò que el Govern i el ministre de Salut volen que s'infecti el 60% de la població, francament, no ho he escoltat i si el meu amic ministre ho ha dit, per mi, algun criteri tècnic i/o mèdic segur que ho avala.

Vaig parlar del "ministre de torn" i vaig remarcar "sigui del color polític que sigui", casualment ara li toca ser-ho a un gran amic meu i que està amb el Govern tripartit amb DA, que hi farem. Per sort li ha tocat a un professional de la sanitat i a més pneumòleg, vull pensar que "una mica" deu entendre del tema.

Així mateix vaig dir que tot està funcionant per recomanacions i no per prohibicions i/o obligacions i que la ciutadania, en la immensa majoria, ha respost responsablement, malgrat algunes excepcions.

Pel que fa a quina llei empara al Govern per confinar i/o aïllar cap ciutadà, no sóc cap expert..., però decretant l'estat d'alarma o amb un simple decret quedaria més que emparat per fer-ho, o no?, i començant a fer calaix imposant sancions com fan en altres països.

No veig on podeu veure "patriotisme parroquial" en el meu escrit, i de cap de les maneres he pres per "ruc" a cap Sr. comentarista.

En fi, recollint el suggeriment d'un Sr. comentarista reitero el títol del meu article amb un encertat afegitó "NO ES EL MOMENT DE FER CAMPANYA" ni "DEMAGÒGIA"

Salutacions cordials a tota la ciutadania, sigui quin sigui el seu color polític i/o religiós tot desitjant que tot això acabi.

En el meu article solament reivindicava i segueixo reivindicant és que anem tots agafats de la mà i empenyent en una sola direcció, no demano res més!!

Comentaris (3)

Trending