La noia del lleixiu

Comentaris

Un dia més com Bill Murray a 'Atrapat en el temps'. Sona el despertador amb la mateixa música de tota la setmana ('I Got You Babe' de Sonny & Cher) i a mesura que em vesteixo i vaig a la cuina per esmorzar em vaig adonant que estic vivint de nou el dia de la marmota. Abans, però em rento les mans amb la mateixa intensitat que si hagués tocat a un votant de Vox i penso amb Julian Assange quan l'any passat deia allò d'"estic fart d'estar tancat, vull viure com la resta de la gent". També estan confinats. I alguns creuen, fins i tot, que podran construir dos Punt de Trobada en 10 dies per abastir la població.

Com cada dia em posaré el vestit de les bodes per baixar les escombraries i sentiré els aplaudiments amb la sensació que és una de les poques coses de profit que faig. Aquesta, i quan a la nit, encenc el  llum del saló i em poso a escombrar perquè sembli que m'estan fent fora del bar. Les alternatives d'oci es van consumint i les propostes no són, precisament, per tirar coets i només falta que els de Maná diguin que treuen un nou disc per Spotify.

Poso el primer canal de la televisió espanyola i surten Eva Nasarre amb la 'Puesta a punto' i Elena Santoja amb 'Con las manos en la masa'. En qualsevol moment pot aparèixer el padre Mundina amb les seves plantes o els de 'Verano Azul'. Ja no goso anar cap a la francesa que encara faran un remix entre els millors programes de Jacques Martin i els millors moments del 'Club Dorothée'. Ara, per veure la tele s'ha d'anar ben vestit perquè els d'Opus Dei demanen que no s'assisteixi a la missa televisada en pijama. Això de la missa deu ser una pausa entre els anuncis. Finalment he entès, veient el de Neutrex, que la noia que venia del futur portés una ampolla de lleixiu. També hauria pogut venir abans.

 

Comentaris (1)

Trending