Neu

Arcalís liquida Vallnord

L’estació d’esquí d’Ordino ja prepara la propera temporada amb Grandvalira

Estació d'esquí d'Ordino Arcalís. Ordino Arcalís
Estació d'esquí d'Ordino Arcalís | Ordino Arcalís

Bru Noya

La societat explotadora del camp de neu d’Ordino Arcalís ha comunicat aquest dimecres que deixa de formar part de Vallnord, la marca que reuneix l’estació ordinenca i la de Pal-Arinsal, a la Massana. El trencament es va començar a consumar el juny de l’any passat amb la venda del 76% de les accions a Saetde, la societat que gestiona l’estació de Pas de la Casa-Grau Roig que forma part de Grandvalira.

Era la crònica d’una mort anunciada sinó fos perquè el més aprop que va estar un personatge de García Márquez del gel va ser el coronel Aureliano Buendia de ‘Cien años de soledad’ a Macondo. La societat explotadora del camp de neu d’Ordino Arcalís (Secnoa) ha comunicat aquest dimecres que deixa de formar part de Vallnord, la marca que reuneix l’estació ordinenca i la de Pal-Arinsal, a la Massana. Ho ha fet després del consell d’administració de Vallnord que s’ha dut a terme aquest dimecres.

De fet, el trencament es va començar a consumar el juny de l’any passat quan Saetde, la societat que gestiona l’estació de Pas de la Casa-Grau Roig que forma part de Grandvalira es va fer amb el 76% de les accions de Secnoa. Als últims mesos des de l’estació ordinenca ja s’ha anat comentat que ells són Grandvalira i no Vallnord.

Secnoa ja treballa amb un forfet conjunt i amb el material promocional amb Grandvalira

Aixó ho han complert al peu de la lletra, fins el punt que ja s’està treballant amb un forfet conjunt i amb el material promocional per a la propera temporada d’hivern. Fins i tot esta quasi tancat que l’actual director d’Arcalís, Xabier Ajona passi a ocupar el mateix càrrec a Pas de la Casa-Grau Roig, la joia de la corona de Joan Viladomat.

‘Consummatum est’. Ara comença una etapa apassionant per saber que passa amb la marca Vallnord. Fonts del comú de la Massana consultades per l’Altaveu no descarten que Pal-Arinsal segueixi operant amb la marca Vallnord. Però això no és gens evident. S’ha de saber quant val la marca i quant valen Arcalís i Pal-Arinsal.

Els primers tenen el 34% d’accions i els segons el 66% i caldrà saber si Secnoa voldrà ser compensada per la seva participació i per permetre que Pal-Arinsal exploti la marca. Ja sigui perquè la notícia era esperada o per reduir el seu impacte, des de la Massana s’ha volgut treure ferro, a l’espera d’una reunió que s’ha de fer a nivell comunal que analitzar el tema.

Diuen que la marca servia per anar a fires i per contractar amb les agències, però poca cosa més. Caldrà veure si a Ordino tenen la voluntat, o no, de facilitar les coses. Perquè, pel moment, dos aliats s’han convertit en competidors.

Comentaris

Jo
13.

Viladomat, juga a "joc de trons" i es vol quedar amb totes les estacions d'Andorra (ja ho va dir en el seu moment).

De moment ja té Arcalís, està asficciando a ENSISA i seguirà Pal-Arinsal. El tron ​​de "gel" serà per al gran Rei Viladomat. Sempre i quan no hi hagi un "dracarys", pel camí.
Facin les seves apostes senyors.

  • 4
  • 1
Laia
I que opina el sr Mortes que deia fins fa poc que Vallnord s’havia de mantenir? O ara dirà que ell ja no mana i mana el Viladomat? A les
Elecccions comunals d’ordino tindrem sorpreses...
En resposta a Laia
un d'Ordino
12.

El Sr.Mortés fa exactament el que li diuen la cùpola de DA,en les ùltimes eleccions li han imposat els consellers a presentar ,Martinez i Codina ,que han guanyat gràcies a una hugada mestra de DA,i ara a ell mateix li diran s es pot tornar a presentar de cònsol o potser en triaran un altre.Tot Manegat,som les ratetes del flautista.

  • 7
  • 0
Jaume
11.
Govern triga anys en fer la carretera fins a Arcalis que paguem tots.
Arriba Viladomat entra a Arcalis amb una bona carretera i posa un telecabina.
Es carrega Vallnord.
Les carreteres per anar a Gran Valira ja sabem com són.
De l’altre costat PAL la carretera continua igual que fa molts i molts anys com Arinsal.
Finalment qui s’ha beneficiat de les inversions publiques?
Ara sr Viladomat espereu que arreglin les carreteres de l’altre costat PAL i ARINSAL i aleshores els governants de torn us lliuraran en safata un altre negoci rodó.
Espero que algun dia deixin entrar Decatlon a Andorra, o també estem esperant a que li donin a vos. Ah no, que hi altres families beneficiades.
Es vergonyós que cada euro que entra per la frontera acabi en les mateixes butxaques, peró encara ningú sap com ho fan.
  • 8
  • 1
Laia
10.

I que opina el sr Mortes que deia fins fa poc que Vallnord s’havia de mantenir? O ara dirà que ell ja no mana i mana el Viladomat? A les
Elecccions comunals d’ordino tindrem sorpreses...

  • 7
  • 1
Moises
9.

Lamentable.....

  • 8
  • 2

Comenta aquest article