El MoraBanc estrena bus ‘institucional’ fruit de l’acord amb Montmantell

L’equip que entrena Ibon Navarro ha viatjat per primera vegada amb l’Irizar de penúltima generació, que no és el vehicle definitiu, per desplaçar-se a Barcelona per a la Lliga Catalana

Una imatge del vehicle en sortir l'expedició cap a Barcelona.
Una imatge del vehicle en sortir l'expedició cap a Barcelona. MORABANC ANDORRA

El MoraBanc Andorra estrena bus. Després de dues dècades de relació amb Autocars Nadal, les pretensions del club de la Baixada del Molí van fer que la companyia controlada per Julià no veiés viable continuar mantenint el vincle amb l’entitat basquetbolística i al final el club va triar la proposta feta per Montmantell, que ha signat un contracte per a cinc anys. L’’estrella’ del contracte és un Irizar d’última generació que ha de fer més còmode els viatges dels basquetbolistes.

Els jugadors i tècnics del MoraBanc han fet servir per primera vegada el vehicle aquest divendres per desplaçar-se fins a Barcelona, on des d’avui i fins diumenge es disputa la Lliga Catalana. Els andorrans juguen la primera semifinal contra el Joventut aquesta tarda a 2/4 de 7, en un partit que es podrà veure en directe per Esport 3. La final serà diumenge a 2/4 de 10 de la nit. En aquesta edició hi haurà una final de consolació que es disputarà també diumenge però en aquest cas a 2/4 de 5.

El vehicle està retolat amb els principals anagrames del club. L’emblema ‘Som un país’ és sens dubte la clara referència. De fons, l’autobús, amb altes prestacions per viatjar-hi (però en cas cas per fer-hi vida, no és un ‘motor home’, per dir-ho així), té el color daurat que usen molts dels vehicles de Montmantell. Els colors blau, vermell i groc de la bandera andorrana també hi són clarament visibles en diversos espais de la carrosseria. Aquest, però, no és el cotxe definitiu. Ara per ara es viatja amb un Irizar I6 quan per contracte s'ha d'acabar viatjant amb un I8, molt més luxós.

Etiquetes

Comentaris

Trending