Viladomat encoratja el personal d’Arcalís i els confirma la implementació del pla director ja aprovat

L’empresari va reunir els treballadors per presentar-se com a màxim accionista de Secnoa i per garantir la continuïtat dels llocs de treball

L'empresari Joan Viladomat dirigint-se als assistents a l'acte de firma de contracte entre Saetde i el comú d'Ordino per Secnoa.
L'empresari Joan Viladomat dirigint-se als assistents a l'acte de firma de contracte entre Saetde i el comú d'Ordino per Secnoa.
El nou accionista majoritari de Secnoa, la societat que gestiona l’estació d’Arcalís, Joan Viladomat, ha enviat un missatge d’encoratjament i tranquil·litat als treballadors de l’empresa. Viladomat es va reunir fa uns dies amb el personal fixe de la societat i els va assegurar que el full de ruta inalterable és el pla director establert ja amb els anteriors rector. Alhora, el procés d’anàlisi i de presa de decisions en relació a la dissolució de Grandvalira continua endavant en un mar de dubtes.

Viladomat fa uns va reunir tots els treballadors de Secnoa que estan operatius aquesta temporada -durant l’estiu bàsicament treballa el personal fixe- per presentar-se com a nou màxim accionista de la societat i enviar-los un missatge de tranquil·litat, sobretot, en relació als llocs de treball. Malgrat que mai no hi havia hagut dubtes, almenys públicament, de la continuïtat del projecte, una part del personal, segons algunes fonts, no les tenien totes. L’empresari, però, va enviar un missatge de confiança i satisfacció amb l’evolució que ha tingut Secnoa els darrers anys.

El procés de dissolució de Grandvalira es manté entre un mar de dubtes i amb la ‘tranqui·litat’ de saber que la propera temporada serà ‘normal’

El també conseller delegat de Saetde va fer davant els treballadors una repassada històrica molt similar a la que ja va fer el dia que va signar el contracte pel qual es convertia en màxim accionista de Secnoa, recordant els orígens familiars i la implicació dels Viladomat en el món de la neu i l’esquí. També davant el personal, l’empresari va reconfirmar que el pla director liderat per Xabier Ajona i que ja s’havia aprovat amb el comú d’Ordino al capdavant continua sent la línia a seguir. Saetde ha auditat el projecte i el considera molt encertat. Sols hi podrien haver algunes alteracions quant a les previsions d’implementació per qüestions estratègiques o d’assumpció de costos. Ara per ara, però, hi ha alguns aspectes que s’acceleren.

Mentrestant, i pel que fa a Grandvalira, es mantenen els interrogants sobre el procés de dissolució. No hi ha cap decisió presa més enllà de treballar en possibles escenaris de gestió separada. Establert que la temporada 2018-2019 ha de continuar tot com si res no passés, es van fent reunions i consultes. Per ara, Nevasa continuarà assumint tot allò que recau sota la seva responsabilitat. Quan la dissolució suposi de forma efectiva la divisió, almenys jurídicament es planteja que tots els contractes que té fins ara signats la societat comercialitzadora seran assumits per subrogació al 50% per Ensisa i Saetde.

Alfonso Torreño s'adreça als mitjans de comunicació durant la presentació de les activitats d'estiu de Grandvalira escoltat pel director general d'Ensisa, David Hidalgo.

Relacionat

La dissolució de Grandvalira costarà tres milions d’euros
-

Relacionat

Grandvalira fa un pas més per formalitzar la dissolució
-

Relacionat

Pal-Arinsal i Arcalís reforcen el seu procés de separació mantenint-se fermes sota la marca Vallnord
El cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, i el conseller delegat de Saetde, Joan Viladomat, signen el contracte pel qual la societat encampadana assumeix el control de Secnoa, de l'estació d'Arcalís.

Relacionat

L’aterratge de Saetde a Arcalís obre l’era del ‘forfet únic Andorra’

Comentaris

Trending