UL presenta llista amb Mireia Codina de segona

El PS fa candidatura en solitari i Desperta Laurèdia amb Demòcrates enllesteix la seva

Comentaris

Mireia Codina, número 2 de Terceravia-Unió Laurediana.
Mireia Codina, número 2 de Terceravia-Unió Laurediana.
Tret d'una sorpresa de darrera hora, Sant Julià de Lòria tindrà quatre llistes a les pròximes eleccions del 15 de desembre. El cònsol major Josep Miquel Vila ha tancat candidatura i aquest dilluns pot comptar amb incorporacions d'alguns liberals. El PS es presenta en solitari amb Joan Travesset i Carmen Sànchez Balletbó,  i Terceravia-Unió Laurediana ho fa amb Josep Majoral i amb Mireia Codina de segona. Desperta Laurèdia ha tancat llista amb algunes aportacions de Demòcrates.

Diumenge de passió a Sant Julià de Lòria. Corredisses per poder arribar dilluns a les dotze del migdia amb els deures fets. Totes les candidatures les han passat magres per tancar les llistes. En una parròquia de llistes úniques en la recent història de les comunals, és una sorpresa que en puguin haver quatre.

En aquest escenari, Terceravia-Unió Laurediana és clara favorita. El seu número u, Josep Majoral ha tingut llibertat per confeccionar la llista amb Mireia Codina de segona.

L'actual cònsol major, Josep Miquel Vila podrà aspirar a una reelecció que se li va negar el 1999. Aquesta vegada, però, ha arribat a estar al límit del K.O i de llençar la tovallola. Té la llista tancada però encara vol fer alguns retocs aquest mateix dilluns perquè està pendent d'algunes confirmacions que poden fer variar l'ordre dels candidats i saber qui serà el número dos després de la renúncia de Bruno Bartolomé.

El PS, per la seva part, cansat de les indecisions de la plataforma i desconfiant sobretot dels Demòcrates va optar per treballar paral·lelament a les negociacions amb altres formacions en una candidatura pròpia. El resultat és una proposta encapçalada per un polític de llarga trajectòria com Joan Travesset que ja va ser candidat en unes eleccions comunals el 1987 amb Maria Rosa Fàbrega, conseller general l'any 1994, secretari d'organització del PS i candidat a cònsol major per Socialdemòcrates Independents el 2003.

La quarta candidatura serà la de Desperta Laurèdia amb Cerni Cairat i amb el de part dels Demòcrates.

Comentaris (4)

Trending