Vila esprinta per poder aspirar a la reelecció a Sant Julià

El cònsol multiplica les visites i les reunions

Comentaris

-
-
El cònsol de Sant Julià de Lòria, Josep Miquel Vila està prement l'accelerador per intentar presentar-se a la reelecció. La reunió de poble d'aquest dilluns serà un bon baròmetre. Mentre arriba aquesta esperara trobada per parlar sobretot de la tirolina, Vila ha passat aquesta setmana per diversos departaments del comú com ara el centre esportiu.

Vila es mou. Fa dinars i visites per calibrar el suport que té per poder repetir en el càrrec. Insisteix que el seu és un projecte que necessita dos anys més. Per això proposa als seus interlocutors poder complir aquest període i després fer un pas al costat. Es tracta d'una fórmula inèdita a Andorra i que ha causat una certa sorpresa.

No està clar que l'esprint de l'actual cònsol li permeti aspirar a la reelecció. Primer, perquè és difícil que en dos mesos pugui recuperar tres anys de poca visibilitat i menys contacte amb el poble. Segon, perquè tot i que pugui fer bandera de la gestió econòmica, aquest és un aspecte que no arriba a uns ciutadans més preocupats per altres àmbits com la neteja, el comerç o la qualitat de vida. Tercer, perquè hi ha molts moviments a la parròquia per fer llistes.

Desperta Laurèdia és la noia que tothom vol treure a ballar encara que ningú destina al seu portaveu Cerni Cairat un lloc capdavanter i el situen cap un quart o cinquè lloc. Perquè de candidats als dos primers llocs n'hi ha i amb un molt bon cartell. Només esperen saber les intencions de Vila per sortir a l'escena. Entre altres coses perquè són amics del cònsol. Si Vila no es presenta, estan disposats a fer-ho. Hi ha moltes reunions i molts noms sobre la taula. Les comunals a Sant Julià de Lòria es presenten molt interessants perquè Tercera via farà mans i mànigues per recuperar el 'seu' comú.

Joan Albert Farré està disposat a ser el cap de cartell però no fa el pes. L'oferta a Adrià Pintat no va prosperar per la  seva voluntat de prescindir de la 'vella guàrdia' d'Unió Laurediana. Josep Majoral té molts números però el líder de Tercera via-Unió Laurediana, Josep Pintat es resisteix a prescindir d'ell al Consell General. Les eleccions lauredianes serà un combat a molts assalts. El primer d'ells dilluns al Centre cultural i de congressos. Allà es podrà saber si l'esprint de Vila li permetrà recuperar el terreny perdut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentaris (6)

Trending