Veïns de Santa Coloma denuncien la perillositat d’unes boques de clavegueram destapades i sense cap senyalització

Residents colomencs lamenten els maldecaps que des de fa setmanes estan provocant les obres que s’estan realitzant als carrers de la Plana i Prat Salit, a l’entorn de l’Escola andorrana

-
-
Les obres que s’estan fent al carrer de la Plana, a tocar l’Escola andorrana de Santa Coloma, estan causants més d’un mal de cap entre els veïns de la zona. Més enllà de les limitacions per passejar per aquells vorals, sobretot si es té una mobilitat reduïda o s’ha d’anar equipat amb cotxets per als bebès, per posar dos exemples, els veïns han denunciat que per oblit o deixadesa els obrers haurien deixat destapades i sense cap tipus de senyalització diverses boques de clavegueram, amb el perill que això suposava.

Els veïns es queixen que fa moltes setmanes que bona part del carrer està aixecat, i que si s’hi volia accedir, especialment per exemple amb un carretó de la compra o un cotxet d’un nadó calia passar literalment per la carretera perquè les tanques instal·lades en un cantó no deixaven altra alternativa. La voravia de l’altre costat no faria l’amplada convencional. També al carrer Prat Salit estan fet uns treballs directament relacionats amb l’escola, amb la construcció d’un nou accés al centre amb una rampa per facilitar-hi el pas a aquells que no puguin pujar escales o tinguin algun tipus de dificultat. Aquesta obra també afecta la voravia i els vianants no poden transitar amb normalitat. 

Però la cirereta de tot plegat hauria estat aquest dijous a la nit quan els veïns de la zona han descobert que una vegada retirades les proteccions de les obres al carrer de la Plana, diverses boques del clavegueram, sobre les quals també s’ha actuat, estaven destapades del tot i sense cap mena d’indicació que advertís de la situació i del perill, generant un evident risc de caiguda, sobretot entre els molts infants que corren per aquell indret i més ara encara en plenes vacances escolars.

 

Comentaris

Trending