Vallnord es posa en marxa al ralentí a Pal i Arinsal 

El domini massanenc obre amb gairebé totes les pistes i pràcticament tots els remuntadors actius i pendent de la repercussió que tindrà la crisi de Thomas Cook

-
-
Pal i Arinsal han començat a rebre esquiadors però molt al ralentí. Les condicions meteorològiques -amb dies grisos- no ajuden massa però tot i així el domini massanenc ha arrencat amb pràcticament totes les pistes i tots els remuntadors actius. En condicions. Oberts. Això sí, amb molta tranquil·litat però preveient arribar a l’afluència de 3.000 esquiadors que Vallnord s’havia fixat per aquest primer cap de setmana.

L’estació està molt pendent de la repercussió que pot acabar tenint la crisi de Thomas Cook. I si la fallida del gegant de la ‘tour operació’ els restarà molt negoci aquesta temporada. Malgrat que l’impacte del turisme anglès, un dels principals usuaris de Thomas Cook, havia davallat els darrers cursos, per a Pal i Arinsal continua sent prou important. I caldrà veure fins a quin punt els esquiadors anglesos del domini massanenc tindran alternatives per continuar venint al Principat.

Si com vulgui aquest dissabte Vallnord Pal-Arinsal va complir les previsions d’obertura amb quasi el 90% de pistes obertes (89%) i el 97% dels remuntadors. Tots els sectors estaven connectats i també vam poder obrir Marrades, que és la pista que està a cota 1500, la més baixa. Quant a l’estat de la neu, la qualitat era pols/dura (en funció del sector) i els gruixos arribaven fins a 60 centímetres.

Comentaris

Trending