Unió Laurediana vol tenir en compte els veïns alhora d’embellir espais de la parròquia

Majoral es compromet a mantenir nets i ben senyalitzats els diferents camins que porten caps als diferents quarts de Sant Julià

-
-
Unió Laurediana assegura que escolta el parer dels veïns i les seves propostes alhora de decidir com embellir els espais més urbans de la parròquia, especialment també els més cèntrics i poblats. El candidat de la formació integrada a Terceravia, Josep Majoral, ha remarcat que cal tenir la parròquia en les millors condicions perquè “Sant Julià de ha de ser la porta d’entrada que Andorra es mereix”.

Majoral ha destacat també que "cal impulsar projectes participatius per a l'embelliment d'algunes zones de la parròquia amb la col·laboració de les entitats lauredianes". Per al cap de llista d’Unió Laurediana, que ha estat visitant amb altres membres de la candidatura espais que cal engalanar o donar-los alguna utilitat com els que queden just sota del desviament, ha explicat que “cal tenir en compte les propostes de la ciutadania en espais concrets com la font dels Cóms o la plaça Major"

Per al cap de llista lauredià, “la neteja i recuperació dels camins que arriben fins als quarts” també és una prioritat i un dels objectius que recull el programa, alhora que aquestes connexions entre els pobles, sovint entre zones forestals o no urbanitzades, “s’ han de mantenir ben senyalitzades”. Tenir una parròquia neta i endreçada, segons Unió Laurediana, contribueix a què els seus habitants se l’estimin i la cuidin més i, alhora, que ajudin a fer-la conèixer.

 

Comentaris

Trending