Una topada entre un vehicle i una motocicleta dificulta la circulació a Prat de la Creu

Mentre els cossos de salvament i els de seguretat han estat fent la seva intervenció el trànsit s’ha vist alterat; el motorista ha resultat ferit molt lleu

-
-
Un vehicle i una motocicleta s’han vist implicats en una topada al carrer Prat de la Creu d’Andorra la Vella que durant una estona ha dificultat el normal desenvolupament de la circulació en un dels eixos bàsics de la capital i del país. Mentre els cossos de salvament i els de seguretat han estat fent la intervenció corresponent -atenent el motorista; agafant anotacions per fer l’atestat corresponent- el trànsit s’ha vist alterat.

L’accident ha passat poc abans de les 8 de la tarda i, en principi, el pilot de la motocicleta tipus ‘scooter’ ha resultat ferit, inicialment, de molt poca incidència. De fet, quan l’Altaveu ha fet les consultes pertinents, no estava ni tan sols clar que fos traslladat al centre hospitalari perquè se li fes l’oportuna revisió. Finalment els bombers, que s’han traslladat al lloc -a l’altura del número 92 de Prat de la Creu- amb una ambulància, han acabat portant el lesionat a l'hospital per tal de ser visitat pel malestar que presentava en una cama i en una ma. El turisme ha vist afectat el retrovisor esquerre. S’han desplaçat fins al lloc dels fets tant patrulles de la policia -uniformats de seguretat ciutadana i especialistes en atestats- com agents del servei de circulació d’Andorra la Vella. En principi, fonts properes a la investigació de l'accidentat han explicat que la moto estava avançant un autocar i ha acabat picant contra el lateral del cotxe que circulava degudament en sentit contrari.

Comentaris

Trending