Una iniciativa de l’‘Altaveu’ que anima a participar en la protesta ciutadana es fa viral

Una etiqueta que convida a acudir a la concentració d’aquest dimecres a la plaça que havia d’ocupar ‘The Cloud’ va ser promoguda des d’aquest dilluns a les xarxes socials

-
-

Una etiqueta promoguda des de l’Altaveu i que convida a participar a la protesta social d’aquest dimecres a la plaça que ocupa l’espai on s’havia de construir ‘The Cloud’ s’està convertint en tot un fenomen a les xarxes socials. Com en tantes d’altres ocasions, aquest digital va llançar a través de Facebook i Twitter una etiqueta/imatge en la secció ‘vist a les xarxes’ que ha esdevingut viral.

El repte, que ja havien verbalitzat també els sindicats promotors de la iniciativa i aquells que li donen suport, és que en la concentració d’aquest dimecres a partir de les 7 de la tarda -i en què la Unió Sindical d’Andorra (USd’A) convida a acudir-hi vestits de negre en senyal de dol per la ‘mort’ de la democràcia i els drets socials i laborals de la ciutadania- hi prenguin part més persones que no pas la del 17 de desembre, en què hi van acudir entre 1.200 i 1.500 persones.

 

Unes cinc mil persones pel cap baix haurien visualitzat els ‘posts’ creats per l’Altaveu i molts col·lectius se’ls han fet seus igual que la imatge-etiqueta, que circula per les xarxes. Les darreres hores s’ha posat en marxa una segona ‘crida’ animant clarament a ser més de cinc mil participants, una xifra realment complicada d’assolir però que suposaria concentrar tantes persones com les que, traduïdes en vots, van donar la majoria absoluta a Demòcrates d’Andorra (DA), contra les polítiques socials del Govern que suporta van els promotors de la mobilització.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.