Una esllavissada obliga a tancar la connexió per carretera entre Andorra i França

La desestabilització d’un talús a la RN-22, a l’altura del pont de la Mina, deixarà tallada la circulació des d’aquest vespre i per un termini de dies sense concretar

Comentaris

L'esllavissada s'ha produït a la RN-22 i obliga a fer-hi una intervenció molt important.
L'esllavissada s'ha produït a la RN-22 i obliga a fer-hi una intervenció molt important.
La connexió entre Andorra i França s’haurà de fer a través d’Espanya a partir d’aquest vespre. L’accés directe des del Pas de la Casa com a l’Estat francès quedarà tallat a partir de les 9 de la nit i per un termini de dies que hores d’ara és impossible de calcular. La causa? Una important esllavissada a la RN-22 que lluny d’estabilitzar-se continua amenaçant de seguir i per la qual cosa cal dur a terme una actuació d’abast més que notable que impedeix transitar per la zona. 

La direcció Interdepartamental francesa de carreteres del sudoest (DIRSO) ha informat al Govern que l’accés per carretera a França es tancarà avui a les 21 hores i romandrà tancat durant els pròxims dies a causa d’una esllavissada al talús de la RN22 a l’alçada del pont de la Mina. D’aquesta manera, l’accés a França per carretera s’haurà de fer per la frontera del riu Runer. 

L’estabilització del talús requerirà d’una important intervenció que es pot perllongar durant uns quants dies. Tal com s’ha informat des de les autoritats franceses, a mesura que avancin els treballs es concretarà de manera precisa la durada del tancament. Les obres d’estabilització s’iniciaran a partir de demà el matí. 

L’esllavissada va tenir lloc durant el matí d’ahir, i fins al moment l’accés per carretera s’ha dut a terme alternativament, però tenint en compte que l’esllavissada es troba activa, la DIRSO ha decidit, per raons de seguretat, tancar temporalment fins a la seva estabilització. En tot moment les autoritats franceses i andorranes han estat i estan en comunicació per fer seguiment de la situació.

Comentaris (1)

Trending