Un xoc obliga a tallar al trànsit 40 minuts el carrer Ciutat de Sabadell d'Escaldes

La via s’ha tancat perquè els cossos de seguretat i salvament poguessin treballar en l’atenció als ferits, la neteja de la calçada i la retirada dels vehicles

-
-
Una topada a proximitat de la rotonda que hi ha a la carretera CG-2 i que enllaça amb el carrer Ciutat de Sabadell, el que baixa cap al despatx central de la policia, ha obligat a tancar al trànsit, en els dos sentits de la marxa, l’esmentat vial escaldenc durant 40 minuts, aproximadament. El xoc, protagonitzat per un sol vehicle, aparentment no ha estat greu i el carrer s’ha tallat perquè els equips de seguretat i salvament poguessin treballar en millors condicions.

Agents del cos de bombers atenien, per una banda, la conductora d’un Renault Clio, una resident de 37 anys que hauria resultat ferida, i de l’altra, netejaven la calçada, especialment de vidres. Mentrestant, agents de policia i del servei de circulació d’Escaldes treballaven en l’atestat per aclarir les causes del xoc i en la regulació del trànsit. L’assistència tècnica esperava per retirar el cotxe més malmès. L’accident ha sigut poc abans de les 8 de la tarda.

D’altra banda, poc després de 2/4 de 5 de la tarda d’aquest diumenge ha resultat ferit el conductor d’una Harley Davidson Electra Glide matriculada al Principat. En aquest cas, l’accident, en què sols hi ha hagut implicada la motocicleta, ha tingut lloc en una altra rotonda, la del quilòmetre 0. El motorista ferit és un home resident de 53 anys.

Comentaris

Trending