Un vehicle provoca desperfectes en la nova entrada del pàrquing del centre esportiu del Pas

Tot apunta que hi va accedir perquè no hi havia cap senyal on s’avisés del gàlib permès i va acabar topant amb el sostre

Els desperfectes al sostre de l'entrada del pàrquing.
Els desperfectes al sostre de l'entrada del pàrquing.

La nova entrada de l’aparcament cobert del centre esportiu del Pas de la Casa ha sofert danys a conseqüència de la topada per part d’un vehicle que intentava entrar-hi tot i ser més alt del que permet l’accés. Tot apunta al fet que el conductor no es va adonar de la limitació perquè encara no hi ha un senyal que adverteixi del gàlib màxim permès. Els efectes de la topada són encara ben visibles, amb una bona part del sostre abonyegada.

Segons les fonts consultades des d’Altaveu, els fets haurien tingut lloc dijous al vespre, però sense que, per ara, hi hagi hagut cap testimoni directe. De fet, va ser ja cap a la nit quan agents del servei de circulació van trobar-se els desperfectes. Ni tan sols el vigilant de la instal·lació havia vist res. Tot apunta, però, a què un vehicle alt va intentar entrar i va acabar colpejant el sostre.

L’accés, que s’ha fet nou, no està encara finalitzat del tot. Per exemple, hi falta asfaltar el terra de l’entrada, on tampoc hi ha, per ara, cap senyal on s’indiqui l’alçada màxima per accedir-hi. Aquest fet és un dels que, les fonts consultades, destaquen com a principal causa del sinistre i, de fet, apunten que seria necessari col·locar, ni que sigui de forma provisional, un senyal d’advertència.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending