Un secretari d’Estat, primer membre de l’equip governamental en ser positiu de coronavirus

Fins ara, les proves a què s’havien sotmès el cap de Govern i els ministres de Finances i Salut havien donat negatiu

-
-
Un secretari d’Estat és el primer membre de l’equip governamental que, malauradament, dóna positiu a les proves de detecció del coronavirus. El càrrec institucional contagiat ja feia uns dies que es trobava malament amb símptomes compatibles amb la malaltia pandèmica i finalment els resultats de les proves que se li han fet han resultat positives.

Fins ara, que hagués transcendit públicament, s’havien sotmès a les proves corresponents tant el cap de Govern, Xavier Espot, com els ministres de Finances i Salut, Eric Jover i Joan Martínez Benazet, respectivament. Tots tres van donar negatiu a la prova. Aquest darrer, però, ha explicat avui mateix que pensa que qualsevol dia acabarà desenvolupant la malaltia encara que espera que sigui lleu, ja que després d’haver pràcticament esgotat un període de quarantena pel contacte amb un positiu, fa dos dies que la seva parella, infermera del SAAS, també va ser diagnosticada i això incrementa moltíssim les possibilitats que ell també s’hagi contagiat.

Per ara, l’Altaveu declina identificar el càrrec infectat -malgrat tenir-ne el nom confirmat- fins que no oficialitzin formalment la situació els portaveus oficials del Govern o el seus serveis de comunicació.

Comentaris (7)

Trending