Un incendi destrossa una furgoneta i malmet seriosament un cotxe en un pàrquing d’Encamp

(Amb vídeo) Les flames han calcinat el primer vehicle, que s’ha desfrenat i ha topat contra el segon, i han provocat un fort ensurt a molts esquiadors que accedien a pistes via Funicamp

Les flames cremen els vehicles implicats en el sinistre.
Les flames cremen els vehicles implicats en el sinistre.

Un incendi ha calcinat totalment una furgoneta i ha malmès seriosament un cotxe aquest matí a l’aparcament descobert de les Feixes, a  Encamp. El foc ha tingut lloc cap a les nou del matí i ha obligat a intervenir els bombers, amb dos camions d’aigua que han pujat des de la caserna d’Andorra la Vella. Tot i l’espectacularitat del sinistre, no s’han hagut de lamentar danys personals.

L’alarma ha saltat poc després de les nou del matí. Una furgoneta, adaptada per fer càmping, que es trobava estacionada a l’aparcament ha començat a cremar. Ràpidament s’han desplaçat cap al lloc dels fets efectius del cos d’extinció. En concret, dos camions d’aigua i sis bombers.

Les flames han calcinat completament la furgoneta. De fet, en cremar els frens aquesta s’ha desplaçat i ha topat contra el segon vehicle implicat. Aquest ha quedat seriosament malmès, gairebé cremat en un 50%.

Els bombers han pogut apagar les flames però no evitar els greus desperfectes patits pels vehicles, el primer dels quals ha quedat totalment destrossat. Ara tocarà investigar les causes que han provocat l’esclat de l’incendi que, afortunadament, no ha provocat cap dany personal. El succés ha generat una gran expectació, ja que, justament, a aquella hora eren molts els esquiadors que es trobaven a la zona per pujar a pistes amb el Funicamp, algun dels quals han pogut gravar vídeos del sinistre.

Etiquetes

Comentaris

Trending