Un home de 81 anys es converteix en la dinovena víctima mortal per coronavirus al país

És la segona defunció del dia per Covid-19, i igual com la d’un resident britànic de 59 anys, el decés ha tingut lloc a l’hospital

-
-
Un home de 81 anys, que en aquest cas no era usuari del Cedre, esdevé la dinovena víctima mortal per coronavirus haguda al país des que es va reportar ara fa tres setmanes la primera defunció. És la segona defunció causada pel Covid-19 que s’ha donat durant la jornada d’aquest diumenge. L’altra mort, anunciada oficialment aquest migdia pel Govern, és la d’un resident britànic de 59 anys.

Les dues darreres defuncions s’haurien produït a l’hospital, on totes dues persones estaven ingressades. Entre el decés d’un i de l’altre ha passat poca estona. Tots dos estaven prèviament diagnosticats com a contagiats pel virus pandèmic. De fet, ja s’han comptabilitzat oficialment poc més de mig miler de casos. Això no vol dir que només 500 persones hagin tingut la malaltia. N’hi ha molts més. Però només s’oficialitza el nombre de persones que han estat analitzades a partir d’una prova (denominada PCR) que ha resultat positiva al Covid.

El britànic mort aquest migdia és oficialment, malauradament, la persona més jove que ha perdut la vida a causa del coronavirus. Es tracta d'un instructor d'esquí experimentat, guia de muntanya i que forma part d'un equip que es dedica, entre altres coses, a explotar allotjaments turístics a Soldeu. Hi havia pendent del resultat de les proves post-mortem un home de la Massana d’entre 40 i 50 anys que va morir fa més de deu dies però mai no ha transcendit que fos per Covid. Fins ara, les dues persones més joves que havien mort per coronavirus eren un home de 60 anys que va morir a l’hospital procedent del seu domicili i un altre home, de 64 anys, que era resident del Cedre.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending