Un foc per escalfar els animals va ser la causa de l’incendi de la barraca als Serradells

Els investigadors descarten indicis de criminalitat d’unes flames que no van anar més allà de la caseta hortícola

-
-
La petita investigació duta a terme arran de l’incendi que anit va cremar una barraca hortícola a la zona de muntanya dels Serradells ha confirmat que un foc encès a tocar de la caseta va ser l’origen del succés, que sortosament no va anar massa més enllà de l’estructura construïda per guardar eines i quatre elements més de l’hort. No hi va danys personals. El foc, segons les fonts consultades, va ser encès pel mateix propietari o usuari de la barraca, que pretenia donar una mica d’escalf als animals que hi tenia.

Però en lloc de consumir-se i acabar-se apagant, les flames es van propagar per l’indret i van agafar a tota la caseta. Les causes, però, van ser del tot fortuïtes i s’han descartat indicis de criminalitat. L’alerta del foc, més aparatós que una altra cosa, es va donar pels volts de 2/4 de 10 de la nit. Va ser visible des de diversos punts de la parròquia igual que la fumera que les flames van provocar. 

En ser enmig d’un camí de muntanya per sota del rec de l’Obac, hi va haver certes dificultats per accedir al lloc. No obstant això, només arribar un parell de dotacions dels bombers les flames es van poder controlar i a les 11 de la nit, més o menys, es va donar per extingit l’incendi. Agents del servei de circulació i de la policia també van col·laborar en el petit dispositiu que es va muntar per sufocar el foc.

Comentaris (1)

Trending