Un exemplar jove de voltor ‘aterra’ al bell mig de la plaça de la Rotonda

Durant una bona estona, l’au ha estat donant tombs pel teulat d’un edifici de la zona i quan ha intentat emprendre el vol no ha tingut prou força

-
-

Un exemplar jove de voltor ha estat el gran protagonista durant una bona estona a la plaça de la Rotonda. L’au ha ‘aterrat’ sense voler-ho just davant del Crèdit Centre després d’estar durant prop d’una hora al teulat d’un edifici de la zona. La presència del rapinyaire enmig de la plaça ha aixecat tot d’expectació i dues agents de circulació l’han ‘custodiat’ fins que integrants del cos de banders l’han capturat amb una xarxa i se l’han emportat.

Animalistes han detectat aquest migdia la presència del voltor al terrat de l’edifici on hi ha el restaurant Refugi Alpí. De seguida ha estat alertat el Cos de Banders. No obstant això, segons les fonts consultades, no hi havia massa marge de maniobra. S’havia d’esperar a una reacció de l’animal. Al cap d’una bona estona ha desplegat les ales i ha intentat emprendre el vol. Però malgrat tot, no ho ha aconseguit amb suficiència. La seva inexperiència, sumada al seu pes, ho ha fet impossible.

Ha acabat caient una desena de metres d’altura fins a anar a espetegar just davant la porta de l’oficina bancària que hi ha a la plaça, fet que ha aixecat una notable expectació entre els presents al lloc i d’altres curiosos que s’han anat acostant en saber del cas. Ara els banders i els especialistes en recuperació de fauna hauran de revisar l’au per mirar si en la caiguda ha patit alguna lesió.

Comentaris (7)

Trending