Un edicte de cap d'àrea de Govern comença amb sorpresa i pot acabar a la Batllia

La incorporació d'un càrrec a Joventut genera molta polèmica

-
-
L'edicte de cap d'Àrea de Joventut de Govern podria formar part dels concursos promoguts per l'administració central durant la darrera legislatura que poden quedar anul·lats en el cas que la Justícia determini que els càrrecs de confiança o de relació especial no tenien la facultat de prendre determinades decisions. El Sindicat de Personal Adscrit a l’Administració General (Sipaag) va aprovar portar a la Batllia les presumptes irregularitats en la contractació de càrrecs de relació especial. En el cas del cap d'Àrea de Joventut cal afegir la sorpresa que ha causat l'elecció del candidat.

L'edicte pot passar de la sorpresa i/o indignació a la Justícia. Mentrestant, el malestar continua present. L'escollit no havia estat el més ben puntuat en les primeres proves que es van dur a terme i el candidat més ben situat ha quedat fora. Aquest fa més de 14 anys que treballa en l'àmbit juvenil.

Primer, perquè va ser el responsable del Punt Jove del Govern que es va obrir a Escaldes-Engordany i després perquè és tècnic de Joventut al ministeri d'Afers Socials, Joventut i Habitatge  que encapçala Víctor Filloy. S'encarrega de totes les tasques d'organització i coordinació dels voluntaris per a diversos esdeveniments com curses o actes populars i representa Andorra a nivell internacional.

Aquest mateix dimecres participa a les reunions de la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP) que tenen lloc a Jaca. En canvi, el candidat triat treballa en un comú i no té l'experiència del tècnic del Govern. Encara no s'ha incorporat a la seva nova feina però la contractació ha generat molta polèmica a l'Edifici Administratiu i, fora d'ell, perquè el departament de Joventut té la seva seu a Prada Casadet.

Comentaris (5)

Trending