Un client d'un restaurant d'Andorra la Vella insulta i amenaça als agents de la policia

Una persona no resident de 34 anys ha estat detinguda com a presumpte autor de delictes de funció pública, honor i llibertat

Comentaris

Detingut un home a Escaldes que es va abalançar sobre agents de policia empunyant un gran ganivet
Detingut un home a Escaldes que es va abalançar sobre agents de policia empunyant un gran ganivet

Agents de la policia van haver de neutralitzar per la força, durant la nit de divendres passat, a un home no resident de 34 anys que estava embriac a un restaurant d’ Andorra la Vella. El presumpte culpable va reaccionar de forma desproporcionada en contra de la policia i els hi va proferir insults i amenaces.

Aquesta detenció és només una dels delictes del "Balanç de detencions efectuades durant la setmana del 5 a l'11 de novembre", que fa públic el Cos de Policia. Tot sembla apuntar que, la persona detinguda es trobava en un bar-restaurant d'Andorra la Vella en estat embriac i que va increpar a diversos clients que també estaven al local. L'home es va negar a marxar-ne. Finalment, hi va haver d'intervenir la policia que es va endur insults i amenaces i va procedir a detenir-lo com a presumpte autor dels delictes de funció pública, honor i llibertat. 

El document de la policia destaca la resta de detencions que s'han realitzat al llarg de la setmana passada. En són exemples, la detenció d'un home resident de 42 anys que va ser enxampat entrant 76 grams de cocaïna al Principat. Per altra banda, el balanç de detencions publica mostra que hi hagut un total de set delictes contra la seguretat de trànsit durant aquest cap de setmana passat i que tots els detinguts eren de residents andorrans que conduïen sota l'efecte de les drogues o de l'alcohol. 

Els agents de la policia també van haver d'actuar per detenir un home resident a Encamp de 52 anys, com a pressumpte autor d'un delicte de malactraments en l'àmbit domèstic. La policia es va desplaçar fins al domicili particular on el resident va ser requirit per una desavinença amb la seva parella.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending